Érdeklődik?

+36 70 394 7067

Elérhetőségek

Gyakori kérdések

1Hogyan léphetek kapcsolatba az ügyvéddel?

A honlapon szereplő mobilszám hívásával vagy email küldésével tud a leggyorsabban elérni. Ha a telefont nem veszem fel, az amiatt van, mert valószínűleg tárgyaláson vagyok, melyet követően visszahívom. Személyes találkozó előtt mindenképpen szükséges annak időpontját leegyeztetni.

2Kereshetem-e olyan jogi problémával az ügyvédet, melyet érintő szakterület nincs a honlapon feltüntetve?

A honlapon azért kerültek a jogterületek megnevezésre, mert azokban rendelkezem nagyobb jártassággal, tapasztalattal. Kivételes esetekben, eseti jelleggel azonban nem túl távoli témákban is megpróbálok segítséget nyújtani.

3Hol találom az ügyvédet?

Aszódon van a székhelyirodám, többnyire ott tartózkodom, a budapesti fiókirodámban az ügyfélfogadás ideje alatt vagyok megtalálható.

4Mennyi az ügyvédi munkadíj? Mikor kell fizetnem?

Első, vagy az első két konzultáció végével tájékoztatom Önt arról, hogy elvállalom-e az ügy vitelét. Ha elvállalom, akkor ügyvédi megbízási szerződésben rögzítetten tájékoztatom Önt az ügyvédi munkadíjról, mely minden ügy esetében egyedi: lehet fixdíj vagy óradíj, alapdíj plusz sikerdíj, stb. A munkadíj mértéke leginkább az ügyre fordított időtől és az ügy bonyolultságától függ. Fizetni általában a jogi munka elvégzését, eljárási cselekményen való képviselet ellátását (megbízás teljesítése) követően szükséges, bizonyos esetekben azonban előlegre tartok igényt.

5Fordulhatok az ügyvédhez angol nyelvű szerződés szerkesztésével, átnézésével való megbízással?

Igen, az angol (kül)kereskedelmi szaknyelv és jogi szaknyelv terminológiájában jártas vagyok, számos angol nyelvű szerződéstípust ismerek.