Bemutatkozás

Dr. Szigetvári József


Ügyvéd és Külkereskedelmi Közgazdász

A külkereskedelmi szakon közgazdász diplomámat a Szolnoki Főiskolán 2001-ben szereztem, ahol magas szinten sajátítottam el az angol és a német külkereskedelmi szakmai nyelvet.

A főiskola elvégzésével OKJ-s felsőfokú Marketing és reklámmenedzseri képesítést is szereztem.

Ezt követően kiszállítástervezőként, kereskedelmi irodavezetőként külkereskedelmi tevékenységet folytató cégeknél helyezkedtem el, melyek közül az első és leghasznosabb a hatvani Robert Bosch Elektronikai Kft.-nél eltöltött néhány év volt.

Munka mellett végeztem el a jogi egyetemet Pécsett, melynek során a jog területe felé orientálódtam. Ügyvédjelölti néhány évemet a Dávid Ügyvédi Irodánál töltöttem, ahol a széles körű gyakorlati tapasztalat megszerzése mellett megismerkedtem az ügyvédi hivatás alapelveivel.

Ügyvédjelöltségem alatt angol jogi szaknyelvi képzésen vettem részt.

Önálló irodám megnyitásával, mindennapi munkámmal azt a célt szolgálom, hogy ügyfeleim és partnereim jogi problémáit a lehető legjobban, legrövidebb idő alatt maximális hatékonysággal lássam el. Tartós megbízásaim és eredményeim ezt a szemléletemet igazolják.

Ars poeticám

"Hiszem, hogy a gazdasági életben szerzett tapasztalatom hozzásegít ahhoz, hogy ügyfeleim jogi ügyeit gyakorlatiasan közelítsem meg."